JELENTKEZZ BE!

06 70 907 6144

Tisztesség, Becsület, Megbízhatóság

Rólunk

A Glória Esküvő Ruhaszalon nagyon régi családi vállalkozás. Az emblémán látható dátum “Alapítva 1936” tekintélyes szakmai múltat takar. Ilyen hosszú ideig az esküvők körüli gondolatvilágban élni nagyszerű és felemelő feladat.       

Mi a szalon mostani tulajdonosai Viski László, és felesége Joó Erzsébet, 1978-ban vettük át a cég irányítását. Új lendülettel alapítottuk meg kisvállalkozásunkat esküvői fejdíszek, fátylak és más kiegészítők készítésére. A nagy érdeklődésre való tekintettel ruhákat is kezdtünk készíteni és eladni.

1985-től esküvői ruhakölcsönzőként is dolgozunk. Ekkor vettük fel a GLÓRIA márkanevet és védettük le emblémával együtt. Nagy szeretettel és odafigyeléssel, na és sok munkával  egyre bővítettük az üzlet választékát és profilját. Férfiruhákkal, fehérneműkel, cipőkkel.

1990-ben az amerikai VICTORIA’S és más cégek ruháival  nagykereskedésbe kezdtünk. 

Jó kapcsolatokat alakítottunk ki neves külföldi cégekkel. Ennek eredménye, hogy a GLÓRIA Szalonban mindig kiváló minőségű és a legmodernebb esküvői ruhakölteményekkel találkozhatnak.

2002-ben felkeresett bennünket a spanyol Pronovias cég képviselője. Azóta is nagy megelégedésre folyamatosan kaphatók a Pronovias cégcsoport San Patrick és a La Sposa esküvői ruhái üzletünkben. Ezen kívül az amerikai Madelina Garner és a Dominiss gyönyörű ruhái, exkluzív modelljei is bővítik kínálatunkat.

SZALONUNK ÚJDONSÁGA!  A különleges Katy Corso kollekció lélegzetállítóan szép ruhái forgalmazásával, újabb lépést tettünk előre.

Magas minőség, bő választék, szakértelem várja a házasulandókat.

A Glória Szalonjaiban udvarias, türelmes és hozzáértő kiszolgálásban van részük a házasulandóknak.

Igyekszünk minden menyasszony és vőlegény egyedi igényét figyelembe véve kiszolgálni Önöket.

Az üzlet falán három szó van feltüntetve:

Tisztesség, Becsület, Megbízhatóság

Erre a három szóra építjük identitásunkat, és úgy látszik ez a szlogen már több évtizede működik.

Mindenkit szeretettel várunk!

Forduljon hozzánk bizalommal!