JELENTKEZZ BE!

06 70 907 6144

Tájékoztató

Kedves Menyasszonyok!

Életük legszebb, legjelentősebb eseményére készülnek. Egyik legfontosabb dolog ehhez az esküvői ruha kiválasztása. Esküvői szalonunk segít ebben, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző és, az egyéniségének megfelelő menyasszonyi ruhát.

A ruha kiválasztásához szeretnénk néhány információval szolgálni.

 

IDŐPONTKÉRÉS

A Glória Esküvői Ruhaszalonban időpontkéréssel elejét vehetjük az esetleges várakozásnak. Egy-két héttel korábban érdemes bejelentkezni, mert az esti órák és a szombati időpontok hamar elkelnek. Időpontkérést csak telefonon van módunkban elfogadni /1-322-2071/. E-mailben csak egyéb levelezésre, információkérésre van lehetőség.

 

RUHAPRÓBA

Az esküvői ruhapróba személyes beszélgetéssel kezdődik, miközben katalógusokból választjuk ki a próbálni kívánt ruhákat. Az első próba áltatában  egy-másfél órát vesz igénybe. Munkatársaink segítségével, személyre szabott tanácsadással, az esküvői és alkalmi ruhák tükör előtti felpróbálásával segítünk vendégeink alkatának és kívánságának  megfelelő ruha kiválasztásában.

Az esküvői ruhához illő kiegészítők kiválasztásában is segítünk.Tanácsokat adunk szalonunkban a ruha viselésének fortélyairól  is.

Ruhapróba csak konkrét esküvői dátum meghatározása után célszerű, hiszen arra a hétvégére már lefoglalt  esküvői ruhákat nem tudjuk biztosítani.

A ruhák lefoglalása általában a helyszínek lekötése után rögtön következik, hiszen a ruha színe, stílusa és a kiegészítők sok más tényezőt is meghatározhatnak az esküvőn. Az új esküvői ruha kollekció szeptember hónaptól kezdődően a szalonunkban van, érdemes tehát minél előbb lefoglalni a ruhákat, mert az idő előrehaladtával a választék az esküvőn apjára egyre fogy.

A ruha lefoglalásakor FOGLALÓ-t kell fizetni, a ruha kölcsönzési díjának egy bizonyos részét.Bank-kártyás fizetésre üzletünkben pillanatnyilag nincs mód, csak készpénzt tudunk elfogadni. A kiegészítőket is érdemes a ruhával együtt kiválasztani, megvásárolni, vagy lefoglalni, hiszen a harmóniára az egész öltözet során ügyelni kell.

 

SEGÍTŐK

A menyasszonyok általában segítséget hoznak az esküvői ruha kiválasztásához. Érdemes olyan személyt  magunkkal hozni, akinek adunk a véleményére és tudjuk, hogy a legnagyobb jóindulattal segít a választásban. Ne feledjük azonban, hogy tanácsot mindenki adhat, de dönteni a menyasszonynak kell, hiszen ez az Ő ESKÜVŐJE!  A ruhapróba és az esküvő is róla szól.

 

VÁLASZTÁS

Szalonunkban a katalógusból, vagy weboldalunkról kiválasztott esküvői ruhákat felpróbáljuk a tükör előtt. Meg kell nézni, hogy melyik áll a legjobban, melyiknél dobban meg a szívünk. Nagyon sokszor előfordul, hogy a vendégünk még egyáltalán nem próbált esküvői ruhát, vagy elképzelése sincs róla, ilyenkor különböző stílusú ruhákat ajánlunk, hogy megtudjuk, milyen fazon áll a legjobban.

Ha van elképzelése, néha akkor is érdemes elkalandozni, hogy biztosabb legyen a döntésben. Ajánlott többféle stílust, vagy szint felpróbálni. Munkatársaink sok-sok év tapasztalatával hasznos tanácsokat tudnak adni, jó hallgatni a véleményükre, hiszen már nagyon sok elégedett ügyfelet kiszolgáltak, és már előre tudják, hogy melyik ruha állna jól.

Ismerik az esküvői ruhák minden apró részletét, és sok esküvői ruhakölcsönzés áll mögöttük, könnyebben ráálmodják a legmegfelelőbb esküvői és alkalmi ruhákat a menyasszonyra.

A próbák alatt nem kell azzal törődni, hogy a ruha nem passzol tökéletesen, hiszen minden ember más és más. Az esküvő hetében pontosan a vendég méretéhez igazítjuk a ruhákat, és bízhatnak benne, hogy tökéletesen áll majd a kölcsönzött modell.

A ruhaválasztás alatt fényképezésre nincs mód, és nem is biztonságos, hiszen egy remek ruháról, rossz szögben készült fénykép félreinformálhat. Választani a tükör előtt kell!

 

ÖLTÖZÉK

Az esküvői ruhapróbához célszerű fehér, vagy egyszerű szinű melltartót viselni, lehetőleg levehető pánttal, mert a topos ruhák esetében zavaró a színes pánt. Ha lehet, kerüljük az erős sminket, mert a ruhán folt maradhat. Higiéniai szempontokat is érdemes figyelembe venni, mert gyakran egymás után veszik fel ugyanazokat a ruhákat.

 

KÖLCSÖNZÉSI DÍJAK

Üzletünkben nagyon értékes, márkás, eredeti esküvői ruhákat kölcsönzünk, illetve árusítunk. A kölcsönzési díjak ezekhez képest nem magasak. A díj függ a bekerülési ártól, évjárattól és a ruha állapotától. Kölcsönzési díjaink 30 000.- és 240 000.- Ft között mozognak. Ár-érték arányában a vendégeink elégedettek.

Konkrét árakról csak személyesen adunk felvilágosítást, erről telefonon, vagy e-mailben nem áll módunkban információt kiadni.

 

VÁSÁRLÁS

Új ruha vásárlása lehetséges a készletből, illetve megrendelhető az általunk forgalmazott márkák teljes kollekciójából. Saját elképzelések alapján elkészített ruhák megvásárlására is van lehetőség.

Kifutó modelljeink eladása folyamatos. Az esküvői ruhák nagyon jó állapotban vannak.  Nagyon bő választék áll rendelkezésre. Ruhavásárlás esetén a járulékos költségeket külön felszámítjuk.

Áraink igen széles skálán mozognak: 20 000-240 000.-Ft között.

 

MÁRKAVÉDELEM

Ruháink márkavédelemmel, márkajelzéssel vannak ellátva, ezek az esküvői ruhákban jól láthatók. Sajnos sok szalonban az internetről levett képekkel nagyon rossz minőségű másolatokat próbálnak rásózni eredetiként a menyasszonyokra, közel az eredeti ruha áráért.

NÉZZE MEG AZ EREDETIT!  Ne hagyják becsapni magukat.
AJÁNLÁS A GLÓRIA  Esküvői Ruhaszalonban

– bízhatnak a szakértelemben, / az esküvői ruhaszalon  39 éves/

– az udvarias, kedves kiszolgálásban,

– 120 négyzetméteres üzletünk kényelmes, légkondicionált, kellemes légkörű.

– Menyasszonyi ruhaszalonunkban minden márka eredeti: KATY CORSO, MADELINE GARDNER, DOMINISS, LA SPOSA, SAN PATRICK, BIANCO EVENTO  esküvői ruhák is igazolhatóan eredetiek.

– Az általunk készített ruhák is igen jó minőségűek

– Esküvői ruha kollekciónk évről- évre  30 éve megújul.

– A kifutó  LA SPOSA , SAN PATRICK és más modelleket igen jó áron kínáljuk

– Figyeljék akcióinkat!

– A kiegészítők is jó minőségűek, és széles a választék.

– Könnyen megközelíthető /4-es, 6-os villamos/

– Több száz ruhából lehet választani

A GLÓRIA Esküvői ruhaszalon szlogenje 39 éve: TISZTESSÉG, BECSÜLET, MEGBÍZHATÓSÁG!

Szeretettel várjuk szalonunkban.